Milliyet Nakliyat | adanada nakliyatçılar | adanada eşya taşıyanlar | adanada nakliyeciler sitesi | milliyet nakliyat - Evdeneve Nakliyat Taşımacılık firmalarını gösteren nakliye rehberi  

Firma Arama



Reklam Alanı



Son Eklenen Firmalar

>> Tümünü Göster


Son Eklenen Ä°lanlar

>> Tümünü Göster


Milliyet Nakliyat | adanada nakliyatçılar | adanada eşya taşıyanlar | adanada nakliyeciler sitesi | milliyet nakliyat
Firma Bilgileri

Ãœyelik Tarihi : 22-10-2017
Firma Yetkili : Alper
Firma Sektörü :
Çalışan Sayısı : 5 - 10 KiÅŸi
  Ä°ncelenme Sayısı : 2601

Ä°letiÅŸim Bilgileri
Adres : Yurt mahallesi 71389 sokak inci apt altı
Åžehir : Adana
Telefon : 0537 409 24 06
Faks :
Website : http://www.ar-asnakliyat.com

 Firmanın Ä°lanları -  Ä°letiÅŸim

Hakkımızda

Milliyet Nakliyat

Adana evden eve nakliyat firması olarak hizmet vermekteyiz. Firmamıza ait 3 kamyon ve 1 asansör ile çalışıyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

Adana Evden Eve Nakliyat

 

 2017 Yılı Promosyonlu Adana Evden Eve Nakliyat

 Evden Eve Nakliyat Dev Kampanya  Tarih: 13.10.2017 PerÅŸembe

12.10.2017 yılı Ekim ayı Adana evden eve nakliyat fiyatları açıklandı. Firmamız müÅŸterilerine ücretsiz  evden eve nakliyat paketleme hizmeti sunulmaktadır.  Åžehirler arası evden eve nakliyat esnasında paketleme ve sigorta ücreti alınmayacaktır. Åžehir içi evden eve nakliyat ekim ayı kampanyalarımız ocak ayına kadar sürecektir.Evden eve nakliyat paketlerimizin hepsi kampanyalı ve promosyonlu olarak ay başından itibaren hizmetinize sunulmaya baÅŸlamıştır. Kampanyalı  evden eve nakliyat fiyatlarımızdan yararlanmak için sakın geç kalmayın. Kampanyamızdan yararlanmak için bir telefon yeterlidir. Ekiplerimiz 13.10.2017 tarihinde sizlere ücretsiz olarak ekspertiz hizmeti uygulayacak ve eviniz kampanyalı fiyat dahilinde taşınacaktır. Taşınma sırasında yada taşınma iÅŸlemi bittikten sonra herhangi ek ücret talep edilmeyecektir. Elemanlarımızın yeme içme masrafları firmamıza ait olmakla beraber bahÅŸiÅŸ istemeleri yasaktır. Sizinle sadece belirlediÄŸimiz ekip başı elemanımız ilgilenecektir. BaÅŸlattığımız bu dev kampanya tamamen sizler içi hazırlanmıştır. Fiyatlarımız içinde asansör maliyeti,paketleme maliyeti,vergi,sigorta,küçük eÅŸyaların toplanması,mobilyaların montajı hepsi dahildir.EÅŸyalarınız kapalı kasa kamyonlarla taşınacaktır. Bize Ulaşın..

Evden Nakliyat Dev Kampanya

Fiyatlarımız

Asansörsüz taşıma: 700.00

Tek Taraf Asansörlü: 800.00

Çift taraf Asansör:  900.00

Åžehirler Arası: 2500-3000 arası Gidilecek mesafeye göre deÄŸiÅŸkenlik göstermektedir.

Yapmış olduÄŸumuz sözleÅŸmelerde sizlere sabit fiyat ve kaliteli hizmet sunulacağı açıkça belirtilir. Fiyatlar ve hizmetin içeriÄŸi eÅŸyalarınız tespit edildikten sonra net olarak sizlere bildirilir.

Ä°ÅŸleyiÅŸimiz küçük eÅŸyalarınızın toplanması ile baÅŸlar.Daha sonra mobilyalar de monte edilir ve paketleme iÅŸlemine geçilir. Ardından eÅŸyalarınız modüler asansör ile araca yüklenir. Yeni taşındığınız evde mobilya ve beyaz eÅŸyalarınız yerlerine monte edilir.Oda oda dağıtım iÅŸlemi özenle yapılır ve taşınma iÅŸlemi son bulur. Ekiple başı taşınma iÅŸlemi sonrası son kontrolleri tapar ve sizinle iletiÅŸime geçerek onayınızı alır ve evden ayrılır. Firmamızın bir özelliÄŸi asıl adı satış sonrası hizmet olan taşınma sonrası hizmet anlayışıdır. ÖrneÄŸin  ekiplerimiz evden ayrıldıktan sonra dolap kapaklarınızda ayarsızlık tespit ettiniz. Bize bildirmeniz halinde derhal çözüm üretilir. Firmamız asla ve asla oldu bitti anlayışı ile çalışmaz. Her ne kadar firma müÅŸteri iliÅŸkisi olsa bile ilk hedefimiz dost kazanmaktır.

Uzman Adana Evden Eve Nakliyat Firmaları

Uzman Adana evden eve nakliyat firmaları arasında en ilginç taşıma tekniklerine sahibiz. Milliyet nakliyat olarak kaliteyi ucuza sat gibi bir anlayışımız bulunmaktadır. Elemanlarımız özenle seçilir.Paketleme malzemelerimiz sürekli yenilenir. MüÅŸterilerimizin isteÄŸine göre yeni paketleme malzemeleri kullanılır. Taşınma iÅŸlemi hem stresli hem yorucu gelir. Bu yüzden firma olarak elemanlarımızı psikolojisi saÄŸlam ve güler yüzlü bu iÅŸe dayanıklı insanlardan seçer. Taşınma yükü ve stresini tamamen üstümüze alıyoruz. Bütün sorumluluk bizdedir. En iyi ÅŸekilde hizmet veren Adana evden eve nakliyat firmaları arasında olma çabamız her geçen gün artmaktadır. Ä°ÅŸin sonunda sizlerden teÅŸekkür yada dua gibi tetikleyici sözler duymak bizlere her zaman haz vermiÅŸtir. Para kazanmanın yanı sıra insanların yardımına koÅŸan bir firma olmak ve dost kazanmak en büyük gayelerimiz arasındadır. Bu yüzden firmamız ile iletiÅŸime geçtiÄŸinizde ÅŸaşıracaksınız. Dostça yaklaşım ve ilgili güler yüzlü insanlar bulacaksınız. Milliyet Nakliyat bir aile firmasıdır. MüÅŸterilerini aileden kabul eder ve ona göre davranır.

Güvenilir Adana Evden Eve Nakliyat Nasıl Olmalıdır ?

Sıkça Sorulan Sorular Adana Evden Eve Nakliyat
  • Adana evden eve nakliyat fiyatları ne kadar?

Fiyatlandırmayı oturduğunuz evin ve taşınacağınız evin bulunduğu kat belirler. Oda sayınız,gidilecek mesafe,toplama yapılıp yapılmayacağı fiyata etki eder.

  • Taşınma iÅŸlemi ne kadar sürer ?

Åžehir içi taşıma sabah 7:00 civarında baÅŸlar ve öÄŸleden sonra 14:30 gibi biter.Åžehirler arası evden eve nakliyat süresi 36 saat içinde gerçekleÅŸir.

  • Benim Yapmam Gerekenler Nelerdir ?

EÄŸer tam bir iÅŸlem istiyorsanız özel eÅŸyalarınızı toplamanız yeterli olacaktır. Ayrıca evden eve nakliyat firmaları klima tarzı özel ustalık isteyen eÅŸyalarınızı söküp takmaz. Toplam sizin tarafınızdan yapılacaksa mutfak araç gereç ve elbiselerinizi kolilere koymanız yeterlidir.

  • Evden Eve Nakliyat Nedir Ve Firma Nasıl Çalışır ?

Evden eve nakliyat ev eÅŸyalarınızın bulunduÄŸu evden taşınacağınız eve bütün eÅŸyalarınızın paketlenmek ve de monte edilmek suretiyle taşınması iÅŸlemidir.Evden eve nakliyat eÅŸyalarınız toplar.Mobilya ve beyaz eÅŸyalarınızı de montaj ve montaj iÅŸlemini yapar.

EÅŸyalarım Zarar  Görürse Ne Olacak ?

Ev eÅŸyalarınız eÄŸer kaliteli Adana evden eve nakliyat firması ile anlaşırsanız zarar görmez. DoÄŸal afet ve kaza gibi durumlar farklıdır. Bu durumlar için evden eve nakliyat sigortası ile eÅŸyalarınız güvence altına alınır. Nakliyat sigortası ve sözleÅŸme yapmayan firmalardan uzak durunuz.

  • Elemanların yeme içme masrafları kime ait?

Bu tamamen anlaÅŸmaya baÄŸlıdır. MüÅŸterilerin öyle bir zorunluluÄŸu yoktur. Tamamen eÅŸya sahibinin özgür kararına baÄŸlıdır.

  • Paketleme Nasıl Yapılacak ?

Paketleme baloncuklu naylon ile yapılmaktadır. Koltuklar streç film ile sarılarak üzerlerine baloncuklu naylon kapatılmaktadır.

Adana Evden Eve Nakliyat Tavsiye Edilen Bir Firma Nasıl Bulurum ?

Adana evden eve nakliyat tavsiye edilen firma bulmak için kısa bir araÅŸtırma yapınız. Bunu internet ortamından kolaylıkla yapabilirsiniz. Firma geçmiÅŸini araÅŸtırmanız hakkında yapılan yorumları bulmanız zor olmayacaktır. Zaten kaliteli bir firma size yaklaşımı ile kendini belli edecektir.Yukarıda yazdıklarımızın %60 ını yerine getiren bir firma baÅŸarılı olarak görebilirsiniz. Korsan firmalar ve komisyonculara dikkat ediniz. Komisyoncular sizinle anlaşıp iÅŸi ne olduÄŸu belirsiz korsan firmalara aktarırsa başınız aÄŸrır.

Kaliteli güvenilir firma ÅŸunları yapacak.

  1. Yüz yüze görüÅŸme
  2. Ekspertiz
  3. SözleÅŸme
  4. Sigorta
  5. Sabit fiyat garantisi
  6. Kaliteli Paketleme
  7. Asansör DesteÄŸi
  8. Mobilya Eleman desteÄŸi
  9. EÅŸya Toplama ve YerleÅŸtime

Bu hizmetleri garanti eden firmaları seçmelisiniz. Seçmelisiniz derken bu hizmetleri sözleÅŸme ile sabitleyiniz. Telefon yada ınternet aracılığı ile görüÅŸtüÄŸünüz kiÅŸilere kesinlikle  eviniz taşınmadan ödeme yapmayınız.

Günümüzde ınternet ortamında çok sayıda dolandırıcılık formülleri türemiÅŸtir. Bu sebepten dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Tüzel firmalar harici kiÅŸi ve kuruluÅŸlarla kesinlikle iletiÅŸime geçmeyiniz. Ödeme yaptığınız kiÅŸiler ile yüz yüze görüÅŸürek kimlik bilgilerini yada firma bilgilerini araÅŸtırıp doÄŸrulayınız. Telefonda kimseye kimlik yada kredi kartı gibi bilgilerinizi vermeyiniz. Gerçek dürüst firmalar sizden bu tür bilgileri asla istemez. Evden eve nakliyat sektöründe sistem taşınma iÅŸlemi bittikten sonra ödeme yapılır ÅŸeklinde yürümektedir. Yada eÅŸyanız yüklenir sözleÅŸmeniz yapılır ödemenin yarısı alınır diÄŸer yarısı eÅŸya teslimatı sonrası alınır.

Bu ÅŸekilde olmalıdır. Aksi durumlar size maddi olarak zarar verebilir. Firmamızdan her türlü bilgiye ulaÅŸabilir ve bu iÅŸ hakkında fikir alışveriÅŸinde bulunabilirsiniz.

Milliyet Nakliyat Ailesi olarak yeni evinizin hayırlı olmasını dileriz. Bizimle yada bizsiz…..Esen Kalın….adanada nakliyatçılar | adanada eÅŸya taşıyanlar | adanada nakliyeciler sitesi | milliyet nakliyat

Etiketler



  Ä°letiÅŸim

  Telefon
  0 850 220 45 75
  Email
  info@evdeneveciler.com


  Sitemap - Rss - Kullanıcı SözleÅŸmesi